latinica  ћирилица
22/09/2020 |  19:22 | Аутор: СРНА

Копривица: Мушкарац који је упао у страначке просторије слао ми пријетеће поруке (ФОТО)

Кандидат СНСД-а за начелника општине Соколац Бојан Копривица изјавио је Срни да му је мушкарац који је четвороточкашем упао данас у новоотворене просторије СНСД-а на Сокоцу раније слао пријетеће поруке да ће га убити.
Просторије СНСД Соколац - Фото: РТРС
Просторије СНСД СоколацФото: РТРС

Копривица је нагласио да је мушкарац који је извршио упад у новоотворене просторије СНСД-а присталица других политичких партија, са којим, како је навео, раније није био у сукобу, односно, све је почело од објављивања његове кандидатуре за начелника општине Соколац на предстојећим изборима.

- Желим да поручим да ме то неће застрашити, него ми даје још више снаге да постигнемо што боље резултате на предстојећим изборима - истакао је Копривица, који је директор Завода за форензичку психијатрију Соколац.

СНСД Соколац (Фото: РТРС)

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је раније Срни да је Полицијској станици Соколац пријављено данас да је лице чији су иницијали С.П. оштетило улазна врата канцеларије политичке партије која се налази у Улици цара Лазара на Сокоцу.

Мушкарац чији су иницијали С.П. ухапшен је и над њим је у току криминалистичка обрада.

Стокановићева је додала да у овом инциденту није било повријеђених, а кривично дјело ће квалификовати тужилац након криминалистичке обраде, саслушања свједока и осумњиченог лица.

Према незваничним сазнањима Срне, нападач је Пајо Секулић.