latinica  ћирилица
23/09/2020 |  13:56 ⇒ 13:56 | Аутор: СРНА

Кошарац: Хајка на премијера Вишковића није и неће окаљати његово име и углед

Министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташа Кошарац истакао је у изјави за Срну да хајка против премијера Републике Српске Радована Вишковића није, нити ће успјети да окаља његово име и углед у српском народу.
Сташа Кошарац - Фото: РТРС
Сташа КошарацФото: РТРС

- Премијера Српске нападају представници политике која је заговарала рат у БиХ и која данас брани ратне злочинце у својим редовима. Рукопис те политике препознаје се у активностима обавјештајно-безбједносних структура, које на основу лажних оптужби и некредибилних свједочења настоје дискредитовати премијера Вишковића - нагласио је Кошарац.

Он је оцијенио да је потпуно јасно да је циљ срамних конструкција и инсинуација слабљење институција Републике Српске и личности премијера Вишковића.

- Но, налогодавцима неће поћи за руком да успију у нечасним намјерама. Премијер Вишковић је поносни припадник Војске Републике Српске, честит и поштен човјек, који се марљивим радом бори за бољи живот грађана Републике Српске - поручио је Кошарац поводом бруталних напада и медијске хајке из Сарајева усмјерене против премијера Вишковића.