latinica  ћирилица
23/09/2020 |  17:23 ⇒ 17:38 | Аутор: vijesti.me

Абазовић: Састанку под Острогом присуствовао сам са великим задовољством

Лидер коалиције "Црно на бијело" Дритан Абазовић рекао је данас да је састанку под Острогом присуствовао "са великим задовољством".
Дритан Абазовић - Фото: Screenshot
Дритан АбазовићФото: Screenshot

- И манастир и катедрала и џамија су моја мјеста. Био сам да разговарам са људима. Можда сте ви навикли да се договарате у Сплендиду, Хилтону и Рамади, да носите кесе једни другима или да будете поткупљени. Ја то нисам и никада нећу радити. Са људима на било ком мјесту за које сматрам да треба се обави неки разговор обавио сам. Немам било какве комплексе од било кога и било чега. Браним грађанску и европску Црну Гору и то ћу бранити убудуће. Мислим да је црногорски парламента био дотакао дно зато и нисмо били у њему. Ако буде овај парламента као у претходном сазиву ни ви немојте долазити, али сам сигуран да тако неће бити - рекао је Абазовић и додао да му је част и задовољство што ће Бечић бити предсједник Скупштине.

У манастиру Острог јуче је одржан састанак митрополита црногорско-приморског Амфилохија и носилаца листа и политичких лидера досадашњих опозиционих партија.