latinica  ћирилица
26/09/2020 |  16:43 ⇒ 20:02 | Аутор: СРНА

Шпирић: Уједињени до апсолуне побједе у повратничким општинама

Потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић рекао је да је на састанку са кандидатима за начелнике општина Дрвар, Гламоч и Босанско Грахово на предстојећим локалним изборима договорено да Завичајни социјлдемократи пруже подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Дрвар Душици Рунић.
Никола Шпирић - Фото: СРНА
Никола ШпирићФото: СРНА

Шпирић је навео да је на састанку разговарано о обавезама и изазовима на наредним изборима у новембру, те изразио увјерење да ће ова странка бити апсулутни побједник.

- Само уједињени и наслоњени на Републику Српску и Србију можемо опстати на овим просторима. Матица Србија је у нашим општинама присутна што доказују инфраструктурна улагања у наше повратничке општине - рекао је Шпирић за Срну.

Шпирић је истакао да га посебно радује што је народ у повратничким општинама схватио да је СНСД најјача политичка партија.

Састанку су присуствовали начелници општина Дрвар Душица Рунић, Гламоча Небојша Радивојша, Источног Дрвара Милка Иванковић, кандидат за начелника општине Босанско Грахово Урош Ђуран, предсједник Општинског одбора СНСД Дрвар Горан Броћета, те представници актива жена и младих из Дрвара.

Присуствовали су и српски министри у Влади Ливањског кантона Василија Броћета и Милош Баук, делегати из реда Срба у Дому народа Парламента ФБиХ Драгана Дамјановић и Александар Штрбац, као и предсједник ЗСД Миле Марчета.