latinica  ћирилица
28/09/2020 |  12:11 | Аутор: СРНА

Наредних дана промјенљиво

У Републици Српској наредних дана биће промјенљиво до умјерено облачно вријеме, мјестимично са кишом, уз максималну температуру ваздуха од 15 до 20 степени Целзијусових, подаци су Хидрометеоролошког завода Српске.
Промјенљиво - Фото: РТРС
ПромјенљивоФото: РТРС

Сутра ујутро биће мало до умјерено облачно, на западу претежно ведро уз маглу мјестимично. Током дана биће претежно сунчано уз малу дневну облачност, на југоистоку са могућом краткотрајном слабом кишом послије подне. Увече ће бити претежно ведро.

Минимална температура износиће од седам до 13, а највиша дневна од 14 до 19 степени Целзијусових.

У сриједу, 30. септембра, ујутро ће бити претежно ведро са мало облака на југозападу, уз локално појаву магле око ријека и по котлинама, а током дана сунчано уз малу дневну облачност. Увече и током ноћи слабије наоблачење са сјевера условиће слабију кишу на сјевероистоку.

Минимална температура износиће од шест до 12, а највиша дневна од 15 до 20, на сјеверу око 23 степена Целзијусова.

У четвртак, 1. октобра, јутро ће бити претежно ведро са мало облака на западу, уз локално појаву магле око ријека и по котлинама. Током дана биће промјенљиво облачно са сунчаним периодима, послије подне уз услове за краће пљускове у сјеверним и централним крајевима.

Минимална температура од седам до 13, а највиша дневна од 15 до 20, на сјеверу око 24.

У петак, 2. октобра, ујутро и током дана биће претежно до потпуно облачно вријеме, на југозападу може пасти која кап кише послије подне, док ће на сјеверу бити краћих сунчаних интервала.

Минимална температура износиће од осам до 14, а највиша дневна од 16 до 20 степени Целзијусових.