latinica  ћирилица
28/09/2020 |  17:42 | Аутор: СРНА

Мишић: Посјета Тегелтије - доказ добре сарадње и велике подршке

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Модрича Јован Мишић рекао је да је посјета члана Извршног комитета СНСД-а Зорана Тегелтије, који је предсједавајући Савјета министара, доказ да ће и СНСД и Мара Милошевић, као будући начелник ове општине, имати добру сарадњу како са републичким властима, тако и са Савјетом министара, који ће бити на располагању и значити велику помоћ.
Тегелтија у Модричи - Фото: РТРС
Тегелтија у МодричиФото: РТРС

Мишић је захвалио Тегелтији, који је који је предсједавајући Савјета министара, што је посјетио Општинску организацију СНСД-а Модрича, гдје су га упознали о тренутној ситуацији у овој странци и одборничкој листи, о томе шта је до сада урађено, а шта је планирано да буде урађено у наредном периоду до кампање, као и како ће она бити вођена.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Модрича Мара Милошевић рекла је да је Тегелтија неко ко је доказао да зна како се побјеђује и ко им даје огромну подршку.

- То је и човјек који обавља једну од најодговорнијих политичких функција и има велико политичко искуство. Његова подршка нам много значи. Оно што смо данас разговарали неће бити само дио наше предизборне кампање, него и гаранција развоја општине Модрича у наредне четири године - рекла је Милошевићева новинарима у Модричи.

Милошевићева је рекла да је Тегелтија дугогодишњи пријатељ општине Модрича, што је данашњом посјетом и потврдио.

Она је рекла да је са Тегелтијом разговарано о бројним темама, између осталог и о предизборној кампањи која ће, оцијенила је Милошевићева, бити побједничка у општини Модрича, као и увијек.

Милошевићева је рекла да је њен план да Модрича уђе у нову фазу развоја, да се задрже постојећа и отварају нова радна мјеста, те да се развијају култура, спорт и образовање.