latinica  ћирилица
29/09/2020 |  09:34 ⇒ 12:13 | Аутор: Б92

Огласили се из Арарата пред меч са Звездом

Шефица за односе са јавношћу Арарат Јерменије Дијана Газарјан каже да тај клуб ради на организацији меча са Црвеном звездом.
Црвена звезда (фото: Црвена звезда) -
Црвена звезда (фото: Црвена звезда)

Двије екипе требало би да се састану у четвртак у Јеревану од 16 часова у плеј-офу квалификација за Лигу Европе.

Проблем представља чињеница да је Јерменија прогласила ратно стање и град у коме ће се меч одиграти још није утврђен.

- У овом тренутку нормално радимо на организацији утакмице која ће се одржати 1. октобра на стадиону ФА Јерменије, од 18 часова по локалном времену. Не тражимо. Планирамо да играмо у Јеревану, како је раније и било договорено. По овом питању нису направљене никакве промјене, нити ће. Ситуација у главном граду Јерменије је мирна. Као, што је и била претходних дана, недјеља, тако да не планирамо да вршимо икакве промјене - рекла је Газарјан за Спортски журнал.

Она је додала да је ситуација у Јеревану мирна, те да одржавају активну комуникацију са њиховим властима и ФС Јерменије како би на прави начин организовали утакмицу.

УЕФА ће коначну одлуку о утакмици донијети данас.

Голман Арарата потврдио да ће се утакмица играти у Јерменији

Голман Арарата Стефан Чупић потврдио је да ће се утакмица између јерменског представника и Црвене звезде играти у Јерменији.

Чупић је у разговору за Журнал рекао да има сигурну информацију да ће се меч играти у Јерменији.

- Добио сам недавно незваничну информацију да ће се утакмица са Црвеном звездом играти на нашем терену. Радили смо нормално по устаљеном редосљеду. Долазак на стадион је око 9.30 часова, затим смо сат времена имали анализу како игра Црвена звезда, а онда тренинг гдје смо у доброј атмосфери одрадили свој дио посла - рекао је Чупић.