latinica  ћирилица
01/10/2020 |  16:06 | Аутор: СРНА

Шеранић: СНСД најјача партија, младима дати шансу

Члан Главног одбора СНСД-а Ален Шеранић констатовао је данас да је СНСД најјача политичка партија на подручју општине Козарска Дубица, а да су млади социјалдемократи те општине снага која тек долази.
Ален Шеранић - Фото: РТРС
Ален ШеранићФото: РТРС

Након састанка са руковоством и члановима Општинског одбора СНСД-а у Козарској Дубици, Шеранић је рекао новинарима да младима треба дати шансу.

Он је навео да су, осим о стању у области здравства и социјалне заштите, чланице Актива жена данас иницирале разговор о теми здравља жена.

- Разговарали смо о могућностима организовања пројеката који се тичу превентивне заштите здравља жена. Мислим да је то врло важно и свакако ћемо наћи начин да те пројекте реализујемо овдје - најавио је Шеранић.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Козарска Дубица Јовица Шуман рекао је да је састанак био прилика да се Шеранић упозна о ситуацији у овом одбору, као и о епидемиолошкој ситуацији у општини Козарска Дубица.

- Кандидоваћемо и неке пројекте према Министарству здравља и социјалне заштите Републике Српске и видјети какве су могућности тог министарства да помогне општини Козарска Дубица - рекао је Шуман.