latinica  ћирилица
01/10/2020 |  16:19 | Аутор: СРНА

Тегелтија увјерен да ће грађани препознати добар рад Грујичића

Члан Извршног комитета СНСД-а Зоран Тегелтија оцијенио је данас да ће грађани Сребренице на предстојећим локалним изборима препознати да је Младен Грујичић на мјесту начелника добро радио у претходном периоду и да ће и убудуће наставити успјешну сарадњу свих оних који желе добро том мјесту.
Зоран Тегелтија - Фото: РТРС
Зоран ТегелтијаФото: РТРС

Тегелтија је истакао да од избора у Сребреници, на којима је Грујичић поново кандидат за начелника, очекује да буду фер и коректни и да становници те локалне заједнице, било да ту живе или ће гласати путем поште, изразе своје политичке ставове и дају оцјену како је вођена општина у претходном периоду.

- Мој је лични суд да је Грујичић врло успјешно радио свој посао, да је успио направити комуникацију и добру сарадњу свих који живе у Сребреници - рекао је Тегелтија новинарима на Палама.

Као примјер за то Тегелтија је навео да је Скупштина општине Сребреница за Грујичићевог мандата једногласно усагласила пројекте вриједне 1,5 милиона КМ који су достављени Савјету министара.

- То је требало да реализује претходни Савјет министара, али они, нажалост, нису то урадили - рекао је Тегелтија, који је предсједавајући Савјета министара.