latinica  ћирилица
20/10/2020 |  07:29 ⇒ 14:43 | Аутор: РТРС

Додик у Калиновику, Фочи и Палама

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик посјетиће општине Калиновик, Фоча и Пале гдје ће разговарати са руководством ових локалних заједница.
Милорад Додик - Фото: СРНА
Милорад ДодикФото: СРНА

Додик ће у 13.00 часова разговарати са руководством општине Калиновик, а потом ће положити вијенац испред споменика жртвама одбрамбено-отаџбинског рата.

Према протоколу посјете, српски члан Предсједништва у 14.30 часова разговараће са руководством општине Фоча, те са члановима Удружења породица са четворо и више дјеце "Четири плус".

Заједно са локалним руководством, Додик ће прошетати до градског трга, гдје је предвиђено обраћање поводом асфалтирања дионице пута до аутобуске станице.

Додик ће обићи и нову зграду дјечијег вртића поред које је планирана изградња спортских терена, најављено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Српски члан Предсједништва БиХ ће у 17.00 часова почети посјету Палама, гдје ће заједно са начелником општине Бошком Југовићем положити камен темељац за изградњу Музеја одбрамбено-отаџбинског рата на локацији испод зграде Полицијске управе Источно Сарајево.

Изјаве за новинаре предвиђене су у 17.20, након чега ће Додик заједно са општинским руководством прошетати до Саборног храма