latinica  ћирилица
20/10/2020 |  11:34 ⇒ 12:34 | Аутор: РТРС

Куп БиХ: Борац у Какњу без права на кикс (ВИДЕО)

Фудбалери Борца сутра играју меч осмине финала Купа БиХ против Рудара у Какњу. Као и у Бијељини, Борац ће бити ослабљен јер тренер Јагодић неће моћи рачунати на повријеђеног капитена Стојан Врањеш, те Ивана Црнова и новајлију Дејана Мелега.
ФК Борац - Фото: РТРС
ФК БорацФото: РТРС

Црнов је након меча у Бијељини пријавио повреду, па ће остати у Бањалуци гдје ће радити са кондиционим тренером. Такође, Дејан Мелег нема право наступа у Купу БиХ и он ће радити са ова два играча. Најновије појачање још рјешава и папирологију и нада се да ће стећи право наступа до наредног првенственог дуела.

- Све расположиве снаге водим у Какањ. Тамо не смије бити грешке. Морамо бити максимално концентрисани и проћи Рудар. Они су лидери у Првој лиги Федерације и јако су незгодни на свом терену. Међутим, ми смо Борац, момци морају да схвате чији грб носе и да изборе пролазак у наредну рунду. Имамо проблема са изостанцима, али изговора нема, наше се зна - јасно је поручио Владо Јагодић.

Борац у четири дана има два меча у Какњу. Најприје сутрашњи куп меч, који се игра од 15.00 часова, а затим у недељу црвено – плави играју против Младости дуел у првенству БиХ.