latinica  ћирилица
23/10/2020 |  21:05 ⇒ 24/10/2020 | 11:18 | Аутор: СРНА

ИК СНСД: Од понедјељка обустава јавних промотивних активности и скупова (ФОТО)

Извршни комитет Савеза независних социјалдемократа донио је одлуку о обустављању промотивних активности и скупова у оквиру кампање "Окупљање за Српску" за предстојеће локалне изборе због погоршане епидемиолошке ситуације у Републици Српској и БиХ.
СНСД -
СНСД

Обустава ступа на снагу у понедјељак, 26. октобра од 7.00 часова и трајаће до 2. новембра, када ће Извршни комитет поново размотрити актуелну епидемиолошку ситуацију и донијети одлуку о даљим мјерама, саопштено је из Главног изборног штаба СНСД-а.

Главни изборни штаб СНСД позива и обавезује све кандидате и општинске/градске изборне штабове да стриктно поштују забрану јавних окупљања, митинга и трибина.

- Тежиште кампање у току периода важења ове одлуке пребациће се на дигиталну кампању, као и на лични контакт са бирачима остварен кроз већи број контаката у малим групама стриктно водећи рачуна о епидемиолошким мјерама - појашњава се у саопштењу.

Кандидати и општински/градски изборни штабови добиће од Главног изборног штаба детаљне инструкције о начину вођења кампање током периода важења одлуке Извршног комитета, наводи се у саопштењу који је потписао предсједник Главног изборног штаба СНСД-а Срђан Рајчевић.