latinica  ћирилица
25/10/2020 |  14:26 ⇒ 14:36 | Аутор: СРНА

Слађана Голић на челу жирија за избор најбољег спортисте БиХ

Слађана Голић, једна од најбољих корашкашица свих времена некадашње Југославије, Европе и свијета, предсједаваће жиријем јубиларног 20. Избора најбољег спортисте БиХ, у традиционалној организацији "Независних новина" и Радио-телевизије БиХ.
Слађана Голић (фото: MONDO / DRAGAN ŠUTVIĆ) -
Слађана Голић (фото: MONDO / DRAGAN ŠUTVIĆ)

Због погоршане епидемиолошке ситуације изазване пандемијом вирусом корона, ове године ће проглашење најбољих бити обављено 14. децембра на програму БХТ 1.

Голићева је честитала "Независним новинама" и Радио-телевизије БиХ што су и у овим тешким временима за цијели свијет, ипак смогли снаге да крену у организацију Избора.

Она је изразила задовољство што ће бити на челу жирија манифестације која афирмаше спортски успјех, те истакла да јој је јш већа част, јер манифестација ове године слави јубилеј, а она је од почетка била укључена у организацију овог важног спортског догађаја.

Поштујући све епидемиолошке мјере жири ће ове године, умјесто традиционалних сједница у Сарајеву, Мостару и Бањалуци, састанке у скраћеном саставу одржати искључиво онлајн, а прва ће бити 2. новембра.

Партнер манифестације је кровна спортска институција - Олимпијски комитет БиХ, а подршку пројекту даје и Министарство цивилних послова у Савјету министара.