latinica  ћирилица
26/10/2020 |  15:33 ⇒ 20:18 | Аутор: РТРС

Предсједница Српске угостила чланове баскет репрезентације Србије (ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић угостила је данас у Палати Републике чланове репрезентације Србије у баскету "три на три".
Цвијановић са кошаркашима - Фото: РТРС
Цвијановић са кошаркашимаФото: РТРС

У разговору са репрезентативцима Србије, свјетским шампионима, предсједница Цвијановић је истакла да бројни љубитељи кошарке у Републици Српској са великом пажњом прате њихове наступе и спортска достигнућа и да се овдашњи навијачи радују сваком успјеху спортиста из Србије.

      Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Спорт је одувијек давао посебну ноту нашем заједништву. Зна се - када игра репрезентација Србије, у било којем спорту, у Републици Српској је национални празник. Задовољство ми је што сам данас имала прилику да у Палати предсједника Републике Српске угостим репрезентативце Србије у баскету "три на три". Млади, ведри, оптимистични и успјешни. Шампиони на терену и ван њега!

Објава коју дели Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic) дана 26. Окт 2020. у 7:15 PDT

 

Предсједница Цвијановић је нагласила да је у Републици Српској спорт веома цијењен и уско везан за спорт у Србији,  те да многи спортисти из Српске наступају за репрезентативне селекције и клубове Србије.

Предсједница Републике честитала је репрезентативцима Србије велике успјехе које постижу на европским и свјетским такмичењима и пожељела још много побједа, како на спортском терену, тако и у животу.