latinica  ћирилица
28/10/2020 |  20:33 ⇒ 29/10/2020 | 11:32 | Аутор: СРНА

Предсједница Српске честитала Ани Брнабић избор за предсједницу Владе (ФОТО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је Ани Брнабић избор за предсједницу Владе Републике Србије, истичући да је за Српску и њене грађане од изузетне важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности.
Жељка Цвијановић - Фото: СРНА
Жељка ЦвијановићФото: СРНА

- С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије - нагласила је предсједница Српске.

      View this post on Instagram

У име грађана Републике Српске и у своје име упућујем Вам искрене честитке поводом избора за предсједницу Владе Републике Србије. Увјерена сам да ћете, заједно са министрима у новоизабраној Влади Републике Србије, наставити да водите одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбиједити даљи економски и свеукупни развој. За Републику Српску и њене грађане од изузетне је важности снажна и просперитетна Србија, као регионални лидер и незаобилазни фактор мира и стабилности. С обзиром на наше чврсте везе у свим областима, од политичких и економских, до културних и институционалних, желим и овом приликом да истакнем снажну опредијељеност за стално унапређење и развој свеукупних односа Републике Српске и Републике Србије. Уз искрено увјерење да ће Република Србија успјешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију, како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успјеха у будућем раду.

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic) on Oct 28, 2020 at 12:29pm PDT

У честитки упућеној у име грађана Републике Српске и у своје име, Цвијановић је изразила увјерење да ће Брнабић, заједно са министрима у новоизабраној Влади Републике Србије, наставити да води одговорну и политику континуитета, која ће Србији обезбиједити даљи економски и свеукупни развој.

- Уз искрено увјерење да ће Република Србија успјешно наставити пут реформи, као и даљу афирмацију како на унутрашњем, тако и на међународном плану, срдачно Вас поздрављам и желим много успјеха у будућем раду - наводи се у честитки предсједнице Републике Српске.