latinica  ћирилица
29/10/2020 |  12:45 ⇒ 12:47 | Аутор: СРНА

Усвојена одлука о именовању правног и експертског тима за Трговску гору

Савјет министара усвојио је данас одлуку о именовању правног и експертског тима за Трговску гору.
Савјет министара - Фото: РТРС
Савјет министараФото: РТРС

- Коначно имамо правни и експертски темељ за нашу борбу за заштиту здравља људи и животне средине. Захвални смо колегама из Савјета министара на једногласној подршци овим приједлозима Министарства спољне трговине и економских односа, као и Координационом тијелу за Трговску гору - објавио је министар спољне трговине и економских односа Сташа Кошарац на свом налогу на Инстаграму.

Кошарац је оцијенио да је именовање правног и експертског тима добар вјетар у леђа настојањима БиХ да на бази аргумената брани став о неприхватљивости одлагања спорног отпада на Трговској гори.

      Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Позитивна новост за наше грађане из слива ријеке Уне! Данас смо на СМ БиХ усвојили одлуке о именовању правног и експертског тима за Трговску гору! Коначно имамо правни и експертни темељ за нашу борбу за заштиту здравља људи и животне средине. Захвалан сам колегама из СМ БиХ на једногласној подршци овим приједлозима Министарства, као и Координационом тијелу за Трговску гору, посланицима Клуба зелених, представницима локалних заједница и НВО сектору на преданом раду у рјешавању ове проблематике. Именовање експертског и правног тима је добар вјетар у леђа нашим настојањима да на бази аргументима бранимо став о неприхватљивости одлагања спорног отпада на Трговској гори.

Објава коју дели Сташа Кошарац (@stasakosarac) дана 29. Окт 2020. у 4:09 PDT