latinica  ћирилица
30/10/2020 |  12:04 ⇒ 12:43 | Аутор: РТРС

Приједор: Маскирани разбојници покушали да опљачкају жену, пуцали на возило (ВИДЕО)

Синоћ, нешто прије 23.00 часова, на локалном путу у селу Нишевићи код Приједора, више маскираних лица, уз употребу ватреног оружја, покушало је да заустави возило којим је управљала Љ.Р. из Омарске, потврђено је у Полицијској управи Приједор.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Како сазнајемо, када их је Љ.Р. примијетила, није зауставила возило, а маскирана лица су за њом испалила неколико хитаца из ватреног оружја, али је нису погодила.

Незванично, Љ.Р. је у аутомобилу возила пазар с радног мјеста, а полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње у циљу проналаска маскираних разбојника.

- Кривично дјело је извршено на начин да је више лица употребом ватреног оружја покушало да заустави возило којим је управљало лице Љ.Р. Из Омарске. Полицијски службеници су на лицу мјеста извршили истражну радњу увиђаја, прикупљени су одређени докази који ће касније бити употријебљени за расвјетљавање кривичног дјела - навела је Звездана Алендаревић, портпаролка приједорске Полицијске управе.

Она је додала да полицијски службеници Полицијске управе Приједор, у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе Бањалука, а под надзором тужиоца приједорског Окружног јавног тужилаштва, предузимају мјере и радње у циљу проналаска лица која покушала да изврше разбојништво.