latinica  ћирилица
08/11/2020 |  11:08 ⇒ 16:35 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Бањалука огледало Српске; Мост показатељ наших амбиција (ФОТО/ВИДЕО)

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић је истакла да је ово велики дан за Бањалуку, и да изградња највећег моста у Бањалуци носи печат домаће памети и креације.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Ово не радимо за садашњост, већ за нека будућа времена и генерације - рекла је Цвијановић.

Предсједница Српске је истакла да заједно са градоначелником Радојичићем имају визију како Бањалука, али цијела Српска требају да изгледају.

- Бањалука је наше огледало у коју морамо улагати највише напора. Упркос кризи изазваној вирусом корона, ми смо започели и реализовали многе пројекте који су на част и за понос. Зато је овај мост показатељ амбиција које имамо за овај град - рекла је она.

      View this post on Instagram

Бањалука је наше огледало у које морамо улагати највише напора. Упркос кризи изазваној вирусом корона, у претходном периоду смо започели и реализовали многе пројекте који су на част и за понос свих њених грађана. Један од најзначајнијих је управо будући мост у Доцу, који ће повезивати центар града са насељима Обилићево и Старчевица. Овај мост је јасан показатељ амбиција које имамо за наш највећи град и због тога ми је задовољство што смо данас озваничили почетак његове изградње.

A post shared by Жељка Цвијановић (@zeljka.cvijanovic) on Nov 8, 2020 at 2:57am PST