latinica  ћирилица
08/11/2020 |  12:04 ⇒ 13:53 | Аутор: СРНА

Нови "Деспоти" спремни за МУП Српске

Технички ремонт Братунац /ТРБ/ обиљежиће данас крсну славу компаније - Митровдан и тим поводом представити нова специјализована оклопна возила "Деспот" произведена за потребе Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, најављено је из компаније.
Оклопно возило "Деспот" - Фото: СРНА
Оклопно возило "Деспот"Фото: СРНА

Генерални директор и већински власник ТРБ-а Славен Ристић рекао је да се компанија и у отежаним условима пословања због пандемије вируса корона труди да задржи постигнути ниво и стандарде производње, да није смањивала број радника и да су се додатно активирали да се пронађу нова тржишта и нови послови, како би се што безболније прошло кроз актуелну ситуацију.

Он је навео да погон за производњу упаљача "Искра", који је отворен пошле годне на дан славе, веома успјешно послује, да у Египат до краја године треба да буде испоручено 10.000 од 15.000 договорених упаљача и да су договорени нови послови са једном грчком државном компанијама, те да је успостављена добра сарадња са компанијом из Србије у истој области.

- За нас су људи капитал и као и сваке године и ове ће бити додијељене новчане награде истакнутим појединцима, као и свим радницима који су у току године добили принове, поред поклон пакета и дупле плате - најавио је Ристић и додао да је ове године то 12 радника на које су поносни.

Компанија ТРБ у Братунцу запошљава 252 радника.

Из комапније је најваљено да ће слава бити обиљежена уз најужи круг званица у складу са мјерама заштите од вируса корона које је прописао Републички штаб за ванредне ситуације, са почетком у 12.00 часова.