latinica  ћирилица
15/11/2020 |  22:39 ⇒ 22:39 | Аутор: СРНА

Рељић остаје начелник Козарске Дубице

Кандидат СНСД-а Раденко Рељић је са освојених 5.747 гласова бирача у Козарској Дубици обновио мандат начелника општине, потврђено је Срни у Изборном штабу СНСД-а у Козарској Дубици.
Раденко Рељић - Фото: РТРС
Раденко РељићФото: РТРС

- На основу обрађених података са свих бирачких мјеста за ниво начелника општине, Рељић је освојио 58,53 одсто гласова, док је кандидат ПДП-а и СДС-а Перо Каран на данашњим изборима освојио 4.072 или 41,47 одсто гласова - саопштено је из Изборог штаба СНСД-а.

У првом обраћању новинарима, Рељић је захвалио свим Дубичанима који су му на данашњим изборима дали повјерење и одговорност да води Козарску Дубицу у наредне четири године.

- Захваљујем се суграђанима на указаном повјерењу, странци која ме је кандидовала и политичким партијама које су подржале моју кандидатуру. У наредне четири године очекујем стабилизацију финансијских прилика у нашој општини и напредак који сви очекујемо. Свој посао обављаћу одговорно и у интересу свих грађана - рекао је Рељић.

Он је истакао да је велика част освојити други узастопни мандат, те да то показује да је Козарска Дубица максимално опредијељена за људе који ће радити за добробит грађана.

Рељић је констатовао да су избори у Козарској Дубици протекли у најбољем реду.