latinica  ћирилица
16/11/2020 |  00:24 ⇒ 09:21 | Аутор: СРНА

Приједор: Павловић у вођству за 3.745 гласова

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Далибор Павловић у предности је за 3.745 гласова у односу на противкандидате, показују подаци приједорског СНСД-а на обрађених 130 од укупно 134 бирачких мјеста.
Далибор Павловић - Фото: СРНА
Далибор ПавловићФото: СРНА

Шеф Изборног штаба приједорског СНСД-а Драгослав Кабић изјавио је да су грађани Приједора одлучили да их даље води једна млађа генерација.

- Надамо се да ће промјене сви осјетити већ у сљедећој години. Хвала свима који су данас гласали и изашли на изборе, који су упркос свим проблемима око пандемије дали свој допринос побједи СНСД-а и честитам свим политичким партијама које су учествовале у изборима - рекао је Кабић.

Потпредсједник Градског одбора СНСД-а Дражен Врховац поздравио је грађане Приједора који су овој странци дали енергију, напунили срца њеним кандидатима и носили их у овој кампањи.

- Грађани су осјетили да је вријеме да град Приједор крене напријед и да се сврста међу најразвијеније градове у Републици Српској. Далибор Павловић заједно са свима нама ће то да донесе у Приједор, ми вам то обећавамо - поручио је Врховац.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Далибор Павловић рекао је да од првог дана није било сумње да ће СНСД побиједити, него само са колико разлике.

- Приједор више неће бити град започетих, а незавршених пројеката, него град одмах иза Бањалуке. Ми смо ту да поправимо стање у овом граду - навео је Павловић и додао да ће већ од ове ноћи бити градоначелник свих грађана овог града.