latinica  ћирилица
18/11/2020 |  13:30 ⇒ 13:33 | Аутор: СРНА

Пећанац: Подршка сарадњи са СНСД-ом с циљем развоја Бањалуке

Предсједник Организације младих ДНС-а Бојан Пећанац изјавио је Срни да је ДНС Бањалука и на овим изборима показао да је скуп одговорних људи који држе ријеч и боре се за људе и живот овог града.
Бојан Пећанац - Фото: СРНА
Бојан ПећанацФото: СРНА

- Због тога смо добили подршку грађана, без обзира на све проблеме и притиске са којима смо се као градска организација суочили. Та подршка нас обавезује јер ми у бањалучком ДНС немамо ни резервни град, ни резервну отаџбину, ни резервну партију - истакао је Пећанац.

Пећанац је нагласио да он лично, као одборник и предсједник Организације младих ДНС, даје пуну подршку одлуци којом је Предсједништво странке дало слободу локалним организацијама да саме бирају са ким ће ићи у коалиције на локалном нивоу, као и одлуци Предсједништва Градског одбора ДНС-а на челу са Боривојем Обрадовићем, предсједником ДНС-а у Бањалуци да продуже сарадњу са СНСД-ом.

- Очекујем да ће господин Обрадовић у најкраћем року започети разговоре о начину како ће неупитна скупштинска већина, чији смо важан дио, функционисати у новим условима, а са циљем да се настави развој града и обезбиједи бољи живот за сваког Бањалучанина - поручио је Пећанац.