latinica  ћирилица
18/11/2020 |  21:49 | Аутор: СРНА

Држављанин Марока осумњичен за убиство на Илиџи

Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево дошли су до сазнања да се држављанин Марока чији су иницијали А.Х. /34/ налазио у Барској улици на Илиџи, гдје је у нападу једно лице убијено, а два повријеђена.

Полиција је до ових сазнања дошла радећи, под надзором Кантоналног тужилаштва, на расвјетљавању и документовању синоћњег догађаја, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Из сарајевске полиције упутили су молбу грађанима да евентуална сазнања о наведеном лицу, односно његовом кретању или мјесту боравка, доставе Оперативном центру Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево или најближој полицијској станици.

Огорчени мјештани Илиџе окупили су се данас у Малој алеји како би осудили убиство у насељу Отес, које су починили мигранти, те упутили поруку да надлежне институције у БиХ коначно морају пронаћи начин да склоне мигранте с улица.

Тројица миграната синоћ су у Барској улици ножем напали мјештане насеља Отес. У овом нападу преминуо је држављанин БиХ Јасмин Беровић /36/, док су још двије особе повријеђене.