latinica  ћирилица
19/11/2020 |  11:25 ⇒ 13:00 | Аутор: РТРС

Влада Српске о измјенама Закона о порезу на доходак

Влада Републике Српске разматра Приједлог закона о факторингу, те Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о порезу на доходак, по хитном поступку.
97. сједница Владе Републике Српске - Фото: Тwitter
97. сједница Владе Републике СрпскеФото: Тwitter

На дневном реду данашње сједнице су и информације о стању у области законодавства и о будућој организацији Жељезница Републике Српске.

Министри би требало да разматрају информацију о посланичким иницијативама за доношење оквирног закона о заштити животне средине, развоја и кориштења природних ресурса БиХ и оквирног закона о просторном плану БиХ за период од 2020. до 2040. године. 

Влада ће разматрати и информацију о реализацији пројекта изградње и опремања медицинског кампуса - Медицински факултет, Центар за образовање и истраживања, Факултет здравствене његе и Средња медицинска школа.

На дневном реду сједнице је и информација о резултатима преговора синдиката и Владе Републике Српске ради закључивања колективних уговора, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе с јавношћу.

Након сједнице Владе Републике Српске биће одржана конференција за новинаре у 12.45 часова у Прес центру Владе Републике Српске.