latinica  ћирилица
19/11/2020 |  11:37 ⇒ 18:11 | Аутор: СРНА

“Ер Србија” од 23. новембра свакодневна веза са Москвом

Национална авио-компанија "Ер Србија" и руски национални авио-превозник "Аерофлот" постигли су споразум о проширењу постојећег код-шер уговора, према којем ће "Аерофлот" поставити сопствену ознаку за лет на летове "Ер Србије" између Београда и Истанбула, док ће "Ер Србија" имати свој маркетинг код на летовима "Аерофлота" између Истанбула и Москве.

Захваљујући унапређењу партнерства, "Ер Србија" ће од 23. новембра путницима понудити свакодневну везу са Москвом, комбинујући директне летове и летове преко Истанбула, саопштено је из "Ер Србије".

- Добра партнерска стратегија посебно је важна у тренутним околностима, када је, усљед посљедица пандемије вируса корона, наша мрежа ограничена. Да бисмо нашим путницима понудили што већи избор и флексибилност приликом планирања путовања, константно радимо на унапређењу услуга и побољшању сарадње са партнерима - рекао је директор за комерцијалу и стратегију "Ер Србије" Јиржи Марек.

"Ер Србија" је током претходних мјесеци интензивно радила на успостављању и јачању међукомпанијских партнерстава, па је у августу потписан код-шер уговор са "Туркиш ерлајнсом", који покрива више дестинација из саобраћајних мрежа обје компаније.

У октобру је са бјелоруском авио-компанијом "Белавија" закључен специјални споразум /СПА/, док је овог мјесеца српска национална авио-компанија покренула сарадњу у оквиру програма лојалности са "Ер Канадом" и омогућила путницима канадског авио-превозника да своје сакупљене миље користе за све летове у мрежи "Ер Србије".