latinica  ћирилица
20/11/2020 |  20:13 ⇒ 21/11/2020 | 08:56 | Аутор: СРНА

Борељ у Сарајеву

Високи представник ЕУ за спољну политику и безбједност Жозеп Борељ допутовао је вечерас у Сарајево, гдје ће се сутра ујутру састати са члановима Предсједништва БиХ.
Жозеп Борељ (фото: Delegacija EU u BiH) -
Жозеп Борељ (фото: Delegacija EU u BiH)

Састанак са Борељом, који је и потпредсједник Европске комисије, планиран је за 8.45 часова, саопштено је из Предсједништва БиХ.

Почетак састанка је отворен за сниматеље и фото-репортере, а послије сусрета планиране су изјаве за медије.

Током боравка у Сарајеву Борељ ће се сутра састати са министром финансија и трезора у Савјету министара Вјекославом Бевандом и министарком иностраних послова у Савјету министара Бисером Турковић.

Из Савјета министара је саопштено да ће састанку присуствовати и Миодраг Ђурђевић, шеф канцеларије предсједавајућег Савјета министара Зорана Тегелтије.

Сниматељи и фото-репортери могу забиљежити почетак сусрета у 11.00 часова у згради институција БиХ, а по завршетку састанка биће објављено саопштење.

Са Борељом ће се сутра у Сарајеву састати и чланови колегијума Представничког и Дома народа Парламентарне скупштине БиХ.

Састанак чланова колегијума и Бореља биће одржан у 11.40 часова у згради парламента БиХ, саопштено је из Парламентарне скупштине БиХ.

Камерманима и фото-репортерима биће омогућено снимање почетка састанка, а по његовом окончању предвиђено је саопштење.