latinica  ћирилица
23/11/2020 |  11:42 ⇒ 11:42 | Аутор: СРНА

Добој: Пијани возач напао полицију, претходно оштетио возило

Припадници добојске Полицијске станице за безбједност саобраћаја ухапсили су лице са подручја овог града чији су иницијали З.С, које се, приликом појачане контроле учесника у саобраћају, искључило из колоне и нагло старовало свој аутомобил кренувши у правцу полицијских службеника, показујући намјеру да возилом хоће да их повриједи.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Алко-тестирањем је код наведеног лица, које је управљало "аудијем 80", утврђено 1,87 промила алкохола у крви, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Претходно је Полицијској станици Добој два пријављено да је лице З.С. оштетило путнички аутомобил "бе-ем-ве" у власништву лица са подручја Добоја чији су иницијали Г.О.

Полиција је од З.С. одузела "ауди 80", с обзиром на то да је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те има 3.425 КМ неплаћеног дуга у регистру новчаних казни.

Након документовања и комплетирања предмета, против З.С. ће Окружном јавном тужилаштву у Добоју бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу напад на службено лице у вршењу службене дужности и кривичном дјелу оштећење и одузимање туђе ствари.