latinica  ћирилица
24/11/2020 |  08:45 ⇒ 08:45 | Аутор: Агенције

Филиповски: Нисмо имали среће

Тренер кошаркаша Партизана Сашо Филиповски послије пораза од Црвене звезде у 8. колу АБА лиге није имао шта да замјери својим играчима. Констатовао је да су играчи дали свој максимум и да се сада треба посветити даљем индивидуалном раду.

Кошаркаши Партизана поражени су од вјечитог ривала са 86:85 послије узбудљиве завршнице у хали спортова "Ранко Жеравица", али њихов тренер није био незадовољан приказаном игром.

- Завршница полувремена је била онаква какву нисмо жељели, али морам да честитам играчима који су се борили. Звезда је стално водила, али смо се борили и дошли смо до прилике да побиједимо. Оставили смо срце на терену, имали смо добру прилику. Наредни период треба да искористимо за индивидуалан рад, да будемо што бољи и да санирамо повреде којих заиста имамо превише - рекао је Филиповски на конференцији послије меча.

Партизан је преко Коди Милера-Мекинтајера имао шансу за тријумф, али шут америчког кошаркаша није завршио у кошу, а Филиповски је упитан и да прокоментарише тај посљедњи напад.

- Одиграли смо по договору. Прво да зауставимо њихов напад и да видимо да ли нам треба шут за два или за три. Коди је имао задатак да нападне из транзиције. Пробио је, имао је добар флоутер шут. Шут је био на мјесту, само лопта није ушла - закључио је Филиповски.