latinica  ћирилица
24/11/2020 |  10:17 ⇒ 13:09 | Аутор: СРНА

Петковић: Остајем потпредсједник странке

Потпредсједник Уједињене Српске Милан Петковић потврдио је Срни да је поднио неопозиву оставку на функцију предсједника Градског одбора странке Бањалука.
Милан Петковић - Фото: РТРС
Милан ПетковићФото: РТРС

- Оставку сам јуче писано поднио предсједнику странке Ненаду Стевандићу. Након тога смо имали разговор који је протекао у пријатној људској и сарадничкој атмосфери гдје смо договорили мој даљи рад и ангажман у Уједињеној Српској, чији потпредсједник остајем. Мој рад ће се више базирати на раду у изборној јединици, а остајем и вођа правног тима - рекао је Петковић.

Када је ријеч о Градском одбору Уједињене Српске Бањалука, Петковић сматра да на чело одбора треба да дође неко нови ко ће се бавити одбором, јер, истиче он, након ових избора се показало да странка није остварила план који је зацртао изборни штаб и без обзира на примјетан раст странке који је удвостручен у односу на 2018. годину.

- Сматрао сам да ту треба бити неко други ко ће то водити. Унутар самог Градског одбора Уједињене Српске Бањалука су се дешавале ствари за које не желим да преузмем одговорност тако да сам из тог разлога поднио оставку и настављам да радим и имам ангажман унутар Уједињене Српске - нагласио је Петковић.