latinica  ћирилица
26/11/2020 |  12:44 ⇒ 12:45 | Аутор: СРНА

Тегелтија: Наводи у медијима су чиста конструкција и манипулација

Предсједник Високог судског и тужилачког савјета БиХ Милан Тегелтија рекао је Срни да су садржаји који су се појавили у медијима у којима наводно обећава посао члану ВСТС-а чиста конструкција и смијешан покушај манипулације.
Милан Тегелтија - Фото: РТРС
Милан ТегелтијаФото: РТРС

- Не пада ми на памет да коментаришем те врло смијешне покушаје манипулације и дискредитације Авде Авдића путем конструкција извучених из контекста на основу, успут буди речено, неких незаконитих и самим тим невјеродостојних и исконструисаних садржаја - рекао је Тегелтија.

Он је навео да једино може да потврди да је прије годину или двије члан ВСТС-а Милијана Буха са њим разговарала о питању њеног сукоба интереса у случају конкурисања њене сестре Сање Чегар, што је, како каже, сасвим нормално.

- Могу потврдити да сам јој одговорио да би у тој ситуацији то представљало сукоб интереса. Као што се може видјети, понављам, након годину или двије од тих разговора, Сања Чегар је још увијек стручни сарадник на Окружном суду Бањалука, гдје је била и када су ти разговори вођени - рекао је Тегелтија.

Према томе, истиче Тегелтија, у овом случају је све чисто као суза.