latinica  ћирилица
26/11/2020 |  13:23 ⇒ 13:33 | Аутор: СРНА

Нови уговор о партнерству Банског двора и Адико банке

Потписивањем уговора о партнерству настављена је сарадња Адико банке и бањалучког Културног центра Бански двор.
Бањалука: Сарадња између Адико банке и  Банског двора - Фото: СРНА
Бањалука: Сарадња између Адико банке и Банског двораФото: СРНА

Ово је четврти уговор о партнерству, који су потписали предсједник Управе Адико банке Бањалука Срђан Кондић и директор Банског двора Младен Матовић.

Кондић је истакао да је банка у Банском двору препознала значајан потенцијал за развој и промоцију културе и умјетности у граду, али и шире.

Он је подсјетио да је Бански двор био међу првим институцијама културе са којим је банка потписала уговор о партнерству и тиме пружила подршку у организацији квалитетних догађаја, саопштено је из Адико банке.

Матовић је рекао да се, упркос бројним изазовима са којима су се сви сусрели ове године, осјећају пуни ентузијазма, елана и жеље да суграђанима понуде најквалитетнији програм из области музичке, ликовне и књижевне дјелатности.

- Велико интересовање за наше концерте, изложбе, књижевне промоције и фестивале, као и позитивне реакције публике, дају нам вјетар у леђа и показују да смо на добром путу. Све то не би било могуће без наших вјерних партнера, а Адико банка је најзначајнији од њих -  додао је Матовић.

Адико банка Бањалука, у оквиру спонзорске и друштвено одговорне стратегије, настоји подржати најзначајније институције и догађаје чији је циљ промоција културе и умјетности, а Банском двору и Народном позоришту Републике Српске донирала је и заштитну опрему и средства за дезинфекцију.