latinica  ћирилица
27/11/2020 |  13:13 ⇒ 14:11 | Аутор: СРНА

Драган Мектић о Милану Тегелтији: Радим, радим ја њему о глави

Посланик СДС-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ и бивши министар безбједности у Савјету министара Драган Мектић тврдио је да "ради Милану Тегелтији о глави".
"Врбовање селефија" - Фото: РТРС
"Врбовање селефија"Фото: РТРС

У снимку, који је објавио портал opcija.net, Мектић тврди да очекује тужбу од предсједника ВСТС-а Милана Тегелтије, преноси АТВ.

- Радим, радим и ја њему о глави - каже Мектић на аудио снимку, који је настао у јуну прошле године, а на њему су поред Мектића још Драган Станивуковић, отац новоизабраног градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, и Јоксим Лукенда, функционер СДС-а који је постао познат по злуопотреби донација које је добијала та странка, наводи се у тексту који је објавио портал opcija.net.

Аудио снимак обилује низом вулгарности, псовањем и етикетирањем главног тужиоца Тужилаштва БиХ Гордане Тадић, тужиоца Олега Чавке и низа других особа.

У тексту се наводи и да је Драган Мектић у Сарајеву често виђен у друштву Османа Мехмедагић Осмице, директора ОБА, и новинара Авде Авдића.

На снимку примитивним ријечником, уз псовке, Мектић саговорницима објашњава разговор са тадашњом амабасадорком Њемачке у БиХ.