latinica  ћирилица
05/12/2020 |  18:16 ⇒ 18:17 | Аутор: СРНА

Познат састав бијељинске Скупштине

Савез независних социјалдемократа освојио је у Бијељини највише - седам мандата у Скупштини града, која има 31 одборника.
Бијељина -
Бијељина

Према утврђеним резултатима локалних избора које је објавила Централна изборна комисија, пет мандата припало је странци СДС Семберија - Мићо Мићић, четири мандата Демосу, а по три имају ПДП и СДС.

По два одборника имаће Социјалистичка партија, ДНС, Уједињена Српска и СДА-НИП, а једног Покрет за Бијељину - Народни демокфратски покрет - Прва СДС.

Одборничке мандате су из СНСД освојили Недељко Ћорић, Мирослав Миловановић, Миленко Гајић, Васо Арсеновић, Данијела Ђукин, Александар Ђурђевић и Златан Лазаревић.

Из СДС Семберија мандате су освојили Ивана Станишић, Младен Петровић, Зоран Софренић, Данијел Перић и Драго Стајић, а из Демоса Чедомир Стојановић, Милан Дакић, Зоран Прибишић и Бобан Јовичевић.

Одборници из ПДП-а, који су освојили мандате у Скупштини града Бијељина, су Славиша Марковић, Милан Бујиновић и Радосав Ђокић, а из СДС-а Томица Стојановић, Мирјана Орашанин и Илија Радић.

Из СП- одборничке мандате освојили су Недељко Јовић и Владимир Ђокић, из ДНС-а Дико Цвијетиновић и Милош Станишић, из Уједињене Српске Милан Трнинић и Марко Влачић, из СДА-НИП Мустафа Градашчевић и Азем Алетовић, а из Покрета за Бијељину Миленко Митровић.