latinica  ћирилица
12/12/2020 |  12:26 ⇒ 12:26 | Аутор: СРНА

Шаровић: Јединством Срба до мандата у Градском вијећу Мостара

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић изјавио је да коалиција "Остајте овдје- Заједно за наш Мостар" дјелује јединствено и нада се да ће послије избора 20. децембра ући у Градско вијеће Мостара.
Мирко Шаровић -
Мирко Шаровић

- Наша коалиција је положила испит у Мостару и дјеловала јединствено, у интересу нашег народа. Вјерујем да ће то дати резултате и да ћемо у локалном парламенту имати наше представнике, што је примарни циљ - рекао је Шаровић послије састанка са носиоцем листе Велибором Миливојевићем и кандидатима.

Шаровић је најавио да ће се сви заједно радити и у наредној седмици како би резултат био што бољи, те је позвао Србе у Мостару да изађу на изборе и подрже листу "Остајте овдје - Заједно за наш Мостар".

- Вјерујем да ће овај дух дати своје резултате. Иза нас је и Српска православна црква, која је врло важан фактор и за повратак наших људи, и за јединство - истакао је Шаровић.

Носилац листе "Остајте овдје - Заједно за наш Мостар" Велибор Миливојевић нагласио је да је веома важно јединство које је постигнуто у Мостару.

- Страначки лидери и представници институција Републике Српске поручили су нам да ће јединство које је постигнуто да се одржи и у будућности. Надам се да ће наш циљ бити постигнут и да ћемо ући у Градско вијеће - додао је Миливојевић.

Он је нагласио да Мостар треба бити истински мултиетнички град и да Срби треба да заузму своју улогу.

Миливојевић је истакао да мостарски Срби и у будућности очекују подршку странака и институција Републике Српске.

Шаровић је заједно с Миливојевићем у Мостару обишао двије породице са дјецом, којима су уручили симболичне поклоне.