latinica  ћирилица
26/12/2020 |  19:45 ⇒ 20:26 | Аутор: РТРС

Ученици зворничке музичке школе партнери у акцији "С љубављу храбрим срцима" (ВИДЕО)

Ученици зворничке Основне музичке школе "Војин Комадина", познате по изврсним резултатима на бројним такмичењима како у земљи, тако и у региону, партнери су предсједнице Српске у акцији "С љубављу храбрим срцима".
Донаторско вече, музичка школа Зворник - Фото: РТРС
Донаторско вече, музичка школа ЗворникФото: РТРС

Пјесмом "Вјеруј у љубав" желе да мотивишу све људе добре воље да дају свој допринос у прикупљању средстава за оснивање банке хуманог млијека.

Солисти, чланови хора и школског оркестра вјерују у љубав и хуманост, што се осјети у сваком такту музичке нумере.

- Драго ми је што смо партнери предсједници Републике Српске у акцији "С љубављу храбрим срцима" и што ћемо помоћи овим бебама - каже Маријана Дедић.

Задовољство истиче и ученица Сара Васињевић, јер зна, како каже, да ће њена пјесма некоме помоћи и некога усрећити.

Када имате племенити циљ пред собом и радите то свим срцем, онда све иде лако.

- За ову прилику смо припремили заједничким снагама пјесму Зденка Руњића ''Вјеруј у љубав'' за коју сам ја урадила аранжаман. Желимо да снажном поруком дођемо путем музике до срца људи добре воље који ће подржати акцију и позвати 1411 - истиче Тамара Лазић, професор оркестра у Музичкој школи.

- Нама је задовољство ако можемо да дорпинесемо било којој хуманитарној акцији јер су то уједно,осим образовања и културе које  пружамо, лекције васпитања. Дјеца на тај начин уче да бити хуман значи сутра бити добар човјек -  закључила је Дијана Зекановић, директорка Основне музичке школе у Зворнику.

Зворнички музичари - хуманисти, промотери, и не само Зворника, већ и цијеле Републике Српске, поносни су што имају прилику да дају свој допринос у оснивању прве банке хуманог млијека.