latinica  ћирилица
08/01/2021 |  19:52 ⇒ 21:02 | Аутор: СРНА

Вучић честитао предсједници Српске Дан Републике

Предсједник Србије Александар Вучић честитао је предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић Дан Републике, истичући да ће Србија остати поуздан ослонац Републике Српске у свим настојањима усмјереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих.
Александар Вучић (фото:instagram.com) -
Александар Вучић (фото:instagram.com)

- У име грађана Србије и у своје име, од срца Вам честитам Дан Републике Српске, уз најбоље жеље за добро здравље, срећу и сваки напредак - поручио је Вучић у честитки.

Вучић је истакао да је протекла година била бременита бројним изазовима.

- Колико год да су били тешки, они су нас у исто време ојачали, окренули једне ка другима и показали да се на међусобном разумијевању и солидарности темељи очување највиших људских и духовних вриједности - навео је Вучић.

Вучић је поручио да су данас више него икада потребни вјера, јединство и снага како би пребродили све посљедице пошасти која је уздрмала цијели свијет, али и још више енергије, наде и самопоуздања да би се наставило путем развоја и изградње стабилне будућности.

- Управо је очување мира и стабилности у Републици Српској, као дијелу БиХ, највећи подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу - истакао је Вучић.

Вучић је поручио да ће зато Србија остати поуздани ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима усмјереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих.

- Још једном вам желим свако добро. Живјела Српска! Живјела Србија! - наводи се у честитки предсједника Србије.