latinica  ћирилица
10/01/2021 |  10:04 ⇒ 14:20 | Аутор: РТРС

Костајница: Љубав јача и од земљотреса (ВИДЕО)

Земљотрес који је погодио општину Костајница на сјеверозападу Српске, није могао да спријечи вјенчање Милана и Дајане Шиклић који су након неколико дана у оштећеној згради општине изрекли судбоносно "Да". Они су доказали да је љубав јача од сваког зла које може да задеси човјека.
Вјенчање у Костајници - Фото: РТРС
Вјенчање у КостајнициФото: РТРС

Тмурну слику Костајнице након земољотреса замијенила је слика насмијаних лица на вјенчању. На тренутак сви присутни заборавили су несрећу која их је задесила и подржали љубав двоје младих људи који су упркос свему одлучили да дају прилику једно другом у заједничком животу.

- Ову љубав није могао ни земљотрес спријечити. Одлучили смо данас да се вјенчамо - кажу у глас Милан И Дајана Шиклић.

У општинској згради која је претрпјела материјалну штету након потреса, младенци оптимистични. Кажу, није било тешко рећи "Да" заједничком животу.

- Ово је прво вјенчање у овој години и након земљотреса и на неки начин са овим се показује да живот иде дае и да мора да иде даље и да наставимо даље да живимо и ово је један лијеп догађај у оваквој ситуацији која јесте. Надам се и желим да у Костајници у овој години буде још више вјенчања и да добијемо још много много дјеце и тако - рекао је Невен Ђенадија, одборник у Костајници.

Након четири године љубави Милан и Дајана упловили су у брачне воде. Сигурни смо да ова љубав испред себе има дугачак пут јер је ни највеће силе земље нису спријечиле да настави својим током.