latinica  ћирилица
11/01/2021 |  16:07 ⇒ 16:16 | Аутор: СРНА

Новитовић: Циљ - ефикасна заштита грађана и имовине Српске

Вршилац дужности директора Управе цивилне заштите Републике Српске Милан Новитовић организовао је данас пријем поводом Дана Републике Српске и Ордена Његоша првог реда, којим је предсједница Српске Жељка Цвијановић одликовала Управу за изузетне заслуге и допринос у спасавању људских живота у борби против пандемије вируса корона.
Источно Сарајево: Дан Републике - пријем - Фото: СРНА
Источно Сарајево: Дан Републике - пријемФото: СРНА

Пријему је присуствовало садашње и представници руководства Управе из претходног периода, објављено је на званичној страници Републичке управе цивилне заштите.

Новитовић је захвалио свим присутнима, као и свим запосленим, за све што су у претходном периоду урадили с циљем што бољег функционисања Републичке управе цивилне заштите.

- Сви заједно заслужни смо за оно што Управа данас јесте, за њену улогу и препознатљивост у друштву - нагласио је Новитовић.

Он је поручио да ће садашње руководство, на чијем је он челу, и даље улагати све напоре да оправда Орден и наставити да ради на развоју Управе с циљем што ефикасније заштите грађана и имовине Републике Српске.

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић одликовала је Управу Орденом Његоша првог реда за изузетне заслуге и допринос у спасавању људских живота, организовању, спровођењу и пружању медицинске помоћи, као и сваки други вид подршке и улагања херојских напора у борби против пандемије вируса корона.