latinica  ћирилица
12/01/2021 |  09:36 ⇒ 11:03 | Аутор: СРНА

Извршено 126 контрола у 11 градова и општина Српске

Инспектори Републичке управе за игре на срећу извршили су 126 контрола приређивача игара на срећу у Републици Српској у 11 градова и општина Српске и издали четири прекршајна налога за физичка лица.
Републичка управа за игре на срећу - Фото: СРНА
Републичка управа за игре на срећуФото: СРНА

Контроле су извршене од 28. децембра до 10. јануара у Бањалуци, Приједору, Прњавору, Челинцу, Бијељини, Котор Варошу, Добоју, Мркоњић Граду, Сокоцу, Палама и Хан Пијеску.

Инспектори су утврдили неправилности од стране физичких лица у кафе бару "Ревето" у Челинцу, кафе бару "Треф" у Хан Пијеску , бензијској пумпи "Магус" и у угоститељском објекту "Буковски бар" у Дворовима код Бијељине.

У инспекцијским надзорима, због утврђених неправилности, одузета су четири терминала за електронске игре.

Из Републичке управе за игре на срећу наводе да ће инспектори и у наредном периоду наставити са интензивним спровођењем инспекцијских надзора у циљу откривања прекршаја из области игара на срећу.

У саопштењу се наводи да ће подаци о извршеним седмичним контролама, са посебним нагласком на оне који не поштују прописе, бити објављивани на интернет страници Републичке управе за игре на срећу и Министарства финансија Републике Српске.