latinica  ћирилица
12/01/2021 |  15:58 ⇒ 16:00 | Аутор: СРНА

Челинац: Реновирана пошта, уложено 80.000 КМ

Предузеће Поште Српске данас је у Челинцу отворило реновирани поштански објекат у овој општини, а вриједност инвестиције је 80.000 КМ.
Пошта - Челинац - Фото: СРНА
Пошта - ЧелинацФото: СРНА

Директор предузећа Поште Српске Миладин Радовић истакао је да је ово предузеће у реновирање уложило 80.000 КМ, те додао да је извршена реконструкција шалтер сале и вањског дијела, гдје је урађен адекватан прилаз лицима са посебним потребама како би им било омогућено пружање свих услуга.

- Захвалио бих и локалној заједници за пружену помоћ. Планирамо у будућности да реновирамо и подигнемно ниво услуга на виши ниво и наше испоставе у осталим мјесним заједницама на подручју општине - рекао је Радовић приликом отварања објекта.

Начелник општине Челинац Владо Глигорић навео је да је задовољан када републичке институције улажу у развој ове локалне заједнице.

- Велика је ствар када се у времену пандемије вируса корона пронађу средства за једну овакву инвестицију. Створени су бољи услови за раднике ове установе, али и за све наше суграђане који долазе у овај објекат ради извршавања својих обавеза - поручио је Глигорић.

Глигорић није крио задовољство што је урађен приступни прилаз за лица са инвалидитетом, којим је на тај начин олакшано пружање услуга.