latinica  ћирилица
13/01/2021 |  11:19 ⇒ 11:23 | Аутор: РТРС

Чубриловић честитао православну Нову годину

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић свима који Нову годину празнују по јулијанском календару пожелио је здравље, срећу и успјех у личном и породичном животу.
Недељко Чубриловић - Фото: СРНА
Недељко ЧубриловићФото: СРНА

- Са жељом да православна Нова година донесе свима љепше тренутке од године за нама, прије свега здравље, а свима нама да се изборимо са пандемијом вируса корона која је обиљежила 2020. годину, надам се да ће година пред нама бити година опоравка привреде и оживљавања економије - нагласио је Чубриловић.

Чубриловић је истакао да је иза нас једна тешка година у којој су бројне породице остале без својих најмилијих.

- Свима од срца желим да 2021. година буде година у којој ћемо се радовати и у којој ћемо уложити све своје снаге да се што прије вратимо нормалном животу, обавезама и да заједно превазиђемо проблеме које је пандемија, која је погодила цијели свијет, оставила на нашу привреду. Желим Вам да празник проведете у срећи, весељу и у друштву ближњих. Желим да у години која долази остварите лични и породични успјех. Свим грађанима желим срећну и успјешну Православну Нову 2021. годину - поручио је Чубриловић у новогодишњој честитки.