latinica  ћирилица
14/01/2021 |  10:36 ⇒ 12:49 | Аутор: РТРС

Талентована дјеца из Градишке - будућност овог града и Српске (ВИДЕО)

Град Градишка препознао је младе људе који снове сањају за нас и дарују их нашој стварности, да усреће нас, свој град и своју Републику Српску.
Млади таленти - Фото: РТРС
Млади талентиФото: РТРС

Управо из тог разлога снимљен је промо спот о најдаренијој дјеци Градишке, који су будућност овог града и Републике Српске.

- Захваљујући подршци породице која је препознала мој таленат те упорном раду, одрицању и вољи остварила сам врхунске резултате у тенису, освајањем првенстава на престижним свјетским турнирима омладинског узраста, као што су "Литле Мо" у САД-у, "Парис Боул" у Француској и тениска академија Рафаела Надала у Шпанији. На том трновитом путу имала сам подршку мога града и институција Републике Српске - рекла је тенисерка Теа Ковачевић.

Каратисткиња Јована Липовац је истакла да је најважнија подршка породица.

- Велика љубав према борилачким вјештинама, подршка породице и матичног клуба били су ми главни ослонац да освојим бројне медаље на домаћим и међународним такмичењима и постанем двострука шампионка Републике Српске - истакла је Липовац.

Николина Чакаљ, која се бавио соло пјевањем истакла да је потребна и љубав премо оно што човјек ради.

- Љубав према пјесми и пјевању, подршка моје породице, ментора и професора, градских и републичких институција, одржавање јединствених дјечијих фестивала у Републици Српској довели су ме у позицију да будем учесница, али и побједница бројних домаћих и међународних фестивала, укључујући и учешће на престижном фестивалу у Бјелорусији "Славјански базар" - додала је она.

У промо споту учествовали су и Ива Ристић, виолина, Младен Чергић, матурантт гимназије, Никола Џодан, техничка школа, Милан Дувњак, хуманитарац.