latinica  ћирилица
20/01/2021 |  09:17 ⇒ 09:18 | Аутор: СРНА

Приједор: Три представе до краја мјесеца уз попуст на комплет улазница

Позориште Приједор од сутра до краја мјесеца играће три представе, а заинтересовани могу да остваре попуст уколико се одлуче за куповину комплета улазница.
Позориште у Приједору - Фото: Wikipedia
Позориште у ПриједоруФото: Wikipedia

Сутра је на репертоару представа "Све о женама", по тексту Мире Гаврана и у режији Дарка Цвијетића, представа "Силе у ваздуху", по тексту Небојше Ромчевића и у режији Слободана Перишића, биће одиграна у уторак, 26. јануара, а представа "Није човјек ко не умре", по тексту Велимира Стојановића и у режији Марка Мисираче, на репертоару је 29. јануара.

Цијена улазнице за сваку представу појединачно је четири КМ, а комплет улазница за све три представе износи 10 КМ.

Све представе почињу у 20.00 часова, а број за резервације улазница је 052/211-116, сваким радним даном од 8.00 до 14.00 часова.

Лани је представа "Није човјек ко не умре" на Позоришним играма БиХ у Јајцу донијела глумачке награде Деану Батозу и Александру Стојковићу и побиједила је на Међународном фестивалу глумца "Заплет 12" у Бањалуци.

Представа "Све о женама" побиједила је на Међународном фестивалу малих сцена и монодраме у Источном Сарајеву, док је представа "Силе у ваздуху", припремљена уочи и за вријеме пандемије, премијерно одиграна у октобру прошле године.