latinica  ћирилица
18/02/2021 |  12:30 ⇒ 12:30 | Аутор: РТРС

Грујичић: Неправда ће бити исправљена у недјељу (ВИДЕО)

Начелник општине Сребреница Младен Грујичић истакао је да ће у недјељу, 21. фебруара, на поновљеним локалним изборима, бити исправљена неправда начињена српском народу и њему, као представнику српског народа.
Младен Грујичић - Фото: РТРС
Младен ГрујичићФото: РТРС

Он је истакао да дио бошњачких политичара проблематизује ситуацију, изразивши наду да Бошњаци неће повјеровати у њихове намјере и да ће у недјељу изаћи на изборе, те да ће изборни процес проћи у миру без инцидената и било каквих превара.

- Стално се потенцира да се Сребреница проблематизује од дијела бошњачких политичара, који присиљавају и друге бошњачке политичаре да слиједе њихов пут, али вјерујем да ће ови избори показати да постоје Бошњаци који размишљају својом главом и који желе да живе у бољој Сребреници - рекао је Грујичић.

Грујичић је нагласио да су на данашњем састанку са српским чланом и предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком договорени капитални пројекти и да се неће стати са развојем општине.

- Ми ћемо на Дан општине отворити каменолом, отвараћемо увијек нове погоне - рекао је он, изразивши захвалност српском члану Предсједништва БиХ за континуирану подршку овој општини.