latinica  ћирилица
18/02/2021 |  16:08 | Аутор: СРНА

Грујичић: Наставља се развој Сребренице (ВИДЕО)

Начелник општине Сребреница Младен Грујичић рекао је да су на данашњем састанку са српским чланом и предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком договорени капитални пројекти и да се неће стати са развојем Сребренице.
Младен Грујичић - Фото: РТРС
Младен ГрујичићФото: РТРС

Грујичић је најавио да ће на Дан ове општине, 11. марта, бити отворен још један нови производни субјекат у овој општини, а то је рудник камена дацита, што ће омогућити отварање нових радних мјеста и запошљавање извјесног броја радника, али и додатне приходе у општински буџет.

Говорећи и привредним пројектима, он је изразио увјерење да ће сваке наредне године за Дан општине отварати барем по један нови производни погон јер за то постоје услови.

Грујичић је похвалио и изразио захвалност привредним субјектима у овој општини који у периоду пандемије вируса корона нису отпуштали раднике, а већи број их је и запослио одређен број нових радника.

Он је истакао захвалност Додику што је увијек уз Сребреницу и подржава њен развој.

Према његовим ријечима, изборна неправда која је нанесена њему и српском народу биће исправљена у недјељу, 21. фебруара, на поновљеним локалним изборима.

Он је рекао новинарима да ће доказати свима који су хтјели да им припишу неке нерегуларности на новембарским изборима, да то није било тако и да су избори поништени без основа и аргументованог објашњења.

Грујичић је изразио увјерење да ће изборни процес проћи у миру без инцидената и и било каквих превара.

- Стално се потенцира да се Сребреница проблематизује од дијела бошњачких политичара, који присиљавају и друге бошњачке политичаре да слиједе њихов пут, али вјерујем да ће ови избори показати да постоје и Бошњаци који размишљају својом главом и који желе да живе у бољој Сребреници - рекао је Грујичић.