latinica  ћирилица
20/02/2021 |  09:16 ⇒ 09:16 | Аутор: СРНА

Добој: Активни штабови полиције "Избори 2021"

Штаб "Избори 2021" Полицијске управе Добој биће доступан грађанима ради подношења пријава или добијања неопходних информација на поновљеним изборима у том граду, који се сутра одржавају.
ПУ Добој - Фото: СРНА
ПУ ДобојФото: СРНА

Штаб је активан од вечерас од 20.00 часова до понедјељка, 22. фебруара, а грађани се полицији могу обратити на бројеве телефона 053/242-251 или 122, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из полиције наводе да је, поводом понављања локалних избора, ова управа организовала рад локације за издавање личних докумената данас и у недјељу.

Тада ће од 7.00 до 19.00 часова грађанима бити на располагању референти личних карата, пребивалишта, боравишта и ЈМБ, као и аквизиција.

И Полицијска управа Зворник формирала је Штаб "Избори 2021" за праћење и обезбјеђивање сутрашњих поновљених локалних избора у Сребреници.

- Задаци полиције биће базирани на пружању безбједности грађана на терену, као и обезбјеђењу свих 18 локација на којима ће се вршити поновљени избори - рекао је раније начелник зворничке Полицијске управе Александар Васиљевић.

Васиљевић је истакао да ће Штаб "Избори 2021" континуирано спроводити припремне и планске активности како би предизборни, изборни и постизборни период протекао у реду, као и да би се одржао повољан безбједносни амбијент на подручју општине Сребреница.

Он је изразио очекивање да неће бити безбједносних проблема на дан одржавања поновљених локалних избора у Сребреници.

У Сребреници и Скеланима ће данас и сутра, поводом одржавања поновљених локалних избора, радити службе за издавање личних докумената.