latinica  ћирилица
20/02/2021 |  13:14 ⇒ 13:27 | Аутор: СРНА

Рамбо Амадеус позитиван на вирус корона

Познати музичар Рамбо Амадеус потврдио је да је позитиван на вирус корона, али и саопштио да се добро осјећа, те позвао грађане да се вакцинишу и поштују заштитне мјере ради сузбијања епидемије.
Рамбо Амадеус (фото:borba.me) -
Рамбо Амадеус (фото:borba.me)

- Килотцар је челичног здравља и овог пута поручује - корона вреба, не бира, коси немилосрдно и уважене колеге, али, што је трагедија и опасност већа, морал мора да буде височији! - навео је познати музичар на свом Фејсбук налогу.

Он је фановима поручио да ће предстојећи виртуелни концерт, који је планиран за 10. април, са овим неопходним одлагањем, бити сигурно још узбудљивији и занимљивији, уз дужан пијетет према свима који су битку са короном изгубили.

Рамбо Амадеус истиче да је музика за њега и остале колеге неопходан дио живота, те поручује "шоу маст го он - пјесма нас је одржала".

- Зато, најбољи начин да ме подржите је да држите дистанцу и носите маску, и пријавите се за вакцинацију, али Бога ми и купите карту на вријеме за концерт, то ће ми најбоље подићи имунитет! - навео је познати музичар.