latinica  ћирилица
22/02/2021 |  12:52 ⇒ 12:52 | Аутор: СРНА

Вулић: Опозиција налази оправдање за изборни дебакл

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Добоја Сања Вулић истакла је да је СНСД једини и убједљиви побједник у Добоју који је на поновљеним изборима у овом граду поново добио свог градоначелника и 16 одборника у градском парламенту.

 - Опозиција, која је добила пет пута мање гласова, покушава замјеном теза да нађе оправдање зашто већ данас неки од њих нису поднијели оставке. Они су, вољом грађана, поново доживјели дебакл у Добоју - рекла је Вулићева у изјави за Срну.

Она је нагласила да је опозиција наметнула Добојлијама трошак од 600.000 КМ колико су коштали поновљени избори у Добоју, а на крају је само ПДП добио један мандат, док је СДС завршио испод изборног прага.

- Нису успјели да својим, како су рекли, десантом и терором својих добро плаћених порталоида увјере бираче да су они будућност Добоја. Борис Јеринић и СНСД-ова листа, коју сам предводила, побиједили су вољом народа. Опозиција се надала нашем поразу, а резултати показују да смо из свега изашли још јачи и сложнији. Добојлијама, хвала, нећемо их разочарати - истакла је Вулићева.

Она је оцијенила да "Мирко Шаровић, Бранислав Бореновић и њима слични нису способни ни за шта друго осим за спинове и оптужбе на рачун СНСД-а".

- Када у својим градовима добију подршку бирача колико смо ми добили у Добоју, онда нека побједницима траже мане. Данас је важна само једна чињеница, а то је да Добојлије воле СНСД, а СНСД остаје одан Добојлијама - поручила је Вулићева.