latinica  ћирилица
25/02/2021 |  18:16 | Аутор: СРНА

Жунић: Хелез и његова партија су типичан примјер лажне грађанске БиХ

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Игор Жунић истакао је да су "Зукан Хелез и његова партија типичан примјер лажне грађанске државе БиХ и лажне грађанштине којом се маскира великомуслиманска политика у БиХ".
Игор Жунић - Фото: РТРС
Игор ЖунићФото: РТРС

- Однос према Србима и њиховим представницима које они бирају то сада и показује. Срби живе на својој земљи, Срби су и у задњем рату само бранили своју кућу и свој грунт, и одбранили га. Да се пита Хелеза и његових ментора сви би ми било протјерани са својих огњишта или се прилагодили лажној босанској држави - истакао је Жунић.

Коментаришући данашњу изјаву Хелеза да неко дође на трактору, а, како је рекао, "ми га направимо предсједником државе", Жунић је оцијенио да је срећа да је већина Срба препознала ту доктрину "Исламске декларације" и на вријеме схватили шта могу да очекују од лажне босанске грађанске државе.

- Ови они који нису раскрстили са својим заблудама само нека послушају његову изјаву. А што је више таквих изјава, све ће више бити Републике Српске, а све мање БиХ - поручио је Жунић.