latinica  ћирилица
26/02/2021 |  10:27 | Аутор: РТРС

Марко Мркајић нови предсједник ОО СНСД Братунац

Марко Мркајић изабран је синоћ једногласно за новог предсједника Општинског одбора СНСД Братунац.
Марко Мркајић - Фото: РТРС
Марко МркајићФото: РТРС

 Он је на ову позицију дошао умјесто Недељка Млађеновића.

Мркајић је као први корак у свом раду најавио да ће бити урађена анализа о резултатима протеклих избора, као и рад на реорганизацији и јачању чланаства.

- Легитимитет у раду, али и додатну обавезу, ми даје и то што сам на прошлим изборима имао највећи број личних гласова од свих кандидата са свих листи за Скупштину опшине Братунац и овим путем се захваљујем свима који су подржали СНСД и мене лично на претходним изборима - рекао је Мркајић.

Мркајић, који је и извршни директор у компанији ТРБ Братунац, по којој је ова Општина постала препознатљива широм свијета, рекао је да исто "као што смо од ТРБ –а направили озбиљну свјетски познату компанију, имамо план како и да промовишемо и унапредимо Братунац", тако да исти постане препознатљив носилац развоја у регији, али и шире.

- У свом раду очекујем велику подршку, како од институција Републике Српске, тако и од локалне заједнице. Желим да унаприједимо Братунац и сваког појединца у сваком погледу и ово треба да буде заједнички циљ и обавеза свих нас - рекао је Мркајић.

Недељко Млађеновић, претходни предсједник Општинског одбора додаје да СНСД данас у Братунцу има стабилан и јак Општински одбор, што смо доказали и на претходним изборима, када смо освојили убједљиво највећи број одборничких мандата и највећи број гласова за Скуптину општине Братунац.

- Сматрам да је потребно прилку дати младим људима који ће наставити јачање и развој одбора у сваком погледу. Марко Мркајић је свакако једна од таквих особа, што је више пута и доказао, кроз посао који обавља, а и радом на терену чији резултат није изостао на последњим изборима. Од мене ће увијек имати безусловну подршку у свом раду - рекао је Млађеновић.